lauantai 22. kesäkuuta 2013

9. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


Oon lukenu parista blogista, että blogien lukijat-toiminto poistuisi parin viikon kuluttua, joten silloin kaikki tämänkin blogin lukijat katoaisivat..Tästä lähtien blogeja pitäisi ilmeisesti seurata Bloglovinin kautta, joten yritän nyt neuvoa kuinka pystyt rekisteröitymään sinne ja liittymään blogini lukijaksi sitä kautta!

1. Mene osoitteeseen http://www.bloglovin.com/

2. Klikkaa sivun yläreunasta "Rekisteröidy"

3. Voit kirjautua joko Facebookin tai sähköpostin kautta, en tiedä mitä eroa noissa on, mutta itse rekisteröidyin sähköpostin kautta. Sähköpostin kautta pääsee rekisteröitymään klikkaamalla "Sign up with email" ja fb'n kautta "Sign up with facebook"-kuvasta.

4. Täytä tietosi kenttiin

5. Klikkaa "Rekisteröidy" ja noudata ohjeita 

6. Käy vahvistamassa rekisteröitymisesi sähköpostin linkistä.

7. Lisätäksesi blogin lukulistallesi, kirjoita sivun yläreunassa näkyvään kenttään esim. blogin nimi tai osoite. Päästäksesi lukemaan tätä blogia kirjoita esim. http://leonelamaa.blogspot.fi

 8. Kun Bloglovin tarjoaa tätä blogia  klikkaa ylemmän blogin "Seuraa"-painiketta. Tämän jälkeen etusivulla (home) näkyy uusimmat postaukset, samalla tavalla kuin Google-tililläkin näkyy.

Toivottavasti ohjeista oli apua. En tiedä, missä tästä lukijoiden poistumisesta on ilmoitettu, mutta jos niin kerran on tapahtumassa, kannattaa rekisteröityä blogloviniin ajoissa, jotta ehtii lisätä kaikki lempibloginsa lukulistalleen! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti