lauantai 23. toukokuuta 2015

92. Näyttelyt lähestyy

Meillä on tänään Leon ensimmäiset näyttelyt tältä vuodelta! Ne on onenksi tossa Tuomarinkylässä, niin ei ole pitkä matka. Mä heräsin jo puoli seitsemän aikaan, koska oon vähän niiku aamuvirkku...Nyt olikin hyvä aika muokata Leon kuvia, jotka otin jo viime viikon sunnuntaina, ennenkuin lähdettiin Inkooseen moikkaamaan Pokea, Lukea sekä Myytä. Leo jäi tällä kertaa kotiin. Eikä mulla ollut kameraakaa mukana, niin ei sieltä kuvia ole. Luke oli kasvanut hurjasti, kun viimeksi näin sen alkuvuodesta! Hiuksetkin tuli laitettua kesäkuntoon. 


Kuluneen viikon aikana Leo on käynyt pellolla rallittelemassa yksin sekä Lunan kanssa, katsellut estekisoja katsomasta ja oli kyllä kiinnostavaa katsottavaa sen mielestä. Koko ajan piti tarkkaan katsella missä se hevonen menee. Eikä Leo enää Midiäkään hirveästi pelkää, viimeksi siellä ollessa se uskalsi tulla jo tosi lähelle sitä. 

 Se vähän sukels :')

Näyttelyistä tulee postausta sitten kun vain ehdin, Leon facebook sivuille varmaan kerron nopeammin miten sielläsitten menikään. 

2 kommenttia:

  1. millon tulee uusia videoita?

    VastaaPoista
  2. Thanks for sharing all of these beautiful photos. Such great action shots. We can't wait to see the exhibitions you will post. Have a pawsome rest of your day and keep up the posts.
    World of Animals

    VastaaPoista