keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

3. Tästä se lähtee!

Eilen, 11.6 haettiin Leo kotiin! Matka meni tosi hyvin ja Leo nukku melkeen koko matkan, mitään ongemia ei tullu. Kotiin päästyä se oli ihan innoissaan ja se oli ihan ihmeissään peilistä! Se ihaili itteensä siinä aika paljon. Eka yöki meni hyvin ja se myös nukku. Nytki kun tätä postausta teille kirjotan, nii toi Jellona nukkuu tuolla.
 
 Se tykkää olla sängyn alla ja sinne se menee melkeen aina nukkumaan. Se on saanu kans pari uutta lelua ja sellasen super söpön kala pallon! Laitan kuvat ens postaukseen, koska en muistanut niitä ottaa. Ja nyt kun koirakin pääsi kotiin, niin tää blogi herää kunnolla ja postauksia tulee. Kuvia yirtän ottaa, mut toi ei oikein pysy hirveesti paikoillaan nii se on hankalaa ja videoitaki koitan välillä teille väsätä. Myös banneri vaihtu! (:
 
Pari ihan hyvää kuvaa oon saanu, kaikki tän postauksen kuvat ei oo parhaimpia, mutta ainaki on jotain ja lisäksi lopussa koostevideo sen touhuista eiliseltä ja tältä päivältä.
 
 Kännyl otettu, siks laatu
Ps. HD-laatu päälle! (:


♥: Katja & Leo

8 kommenttia:

  1. Voi ei, ihana pikkunen! :--D <3 Mut ennen ku huomaattekaa, ni se on kasvanu jo isoks pojaks :--3 Meijän on pakko päästä kattoo sitä sit heti, ku vaan mahdollista c--: Se sai teiltä kyllä varmasti hyvän kodin (--8 Vai mitä, että oon sen kummitäti? (--; ÄÄÄ IHANA :> <3 Ja kiva, että tääki blogi pääs nyt vauhtiin. En oo aikasemmin kommentoinu, mut tosi kiva ulkoasu ja kivoja kuvia ja kiva toi video ja muutenki varmasti tulossa erittäin kivaisa blogi :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saat olla sen kummitäti :D ja se on ihana pikkunen vaavi <3 ja kiitos c:

      Poista
  2. Moi. Ihana toi peili juttu:) Kiva seurata tätä blogia miten pentu kasvaa ja kehittyy. Toivotaan ,että meilläkin on joskus Eigen pentu:)! Suuri ihailija ULLA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Pidetään peukut pystyssä, että joku päivä teille tulee myös tällänen söpö pikkunen Eigen pentu c:

      Poista
  3. Awww <3! Ihanaaaa!!!! :D Toi video ainakin!!! :DD Äää<3 :D

    VastaaPoista