keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

10. Kuulumisia

Nyt ei ookkaan vähään aikaan tullut postauksia. Viimeksi postausta tullu perjantaina, jos lauantain pientä postausta ei lasketa, eihän se postaus edes liittynyt Leohon mitenkään. Mutta kumminkin, toi koira kasvaa tosi nopeesti ja se painaa 10,8kg, joten ei sitä kauaa enää voi edes sylissä pitää. Eilen käytiin uittamassa sitä, koska oli niin kuuma. Eihän se tajunnu aluks hirveesti mitään, mutta kyllä se märäksi saatiin. Tällä viikolla mennään uittamaan sitä uudelleen. 

Eilen se myös sai keittiön ikkunalaudalta kukan maahan, en edes tiedä miten se sai sen sieltä. Se tallusteli olkkariin hieno kukkasuussa. Aamusin se tulee aina yläkertaan herättää mut kahdeksan aikaan, että se sais ruokaa. Tänään jätin sen hetkeksi yksin kotiin, kun lähdin käymään kaupassa. Sillä aikana se oli käynyt ylhäällä, levitelly vähän tavaroita ja päässyt itse alas sieltä, ollaan aina ennen nostettu se sieltä takasin alas. Se onki tänään monesti kiipeillyt ne portaat ylös. Olin kaupassa joku 10min ja takasin tultaessa se oli hypännyt juuri siihen sängylle, johon se ei edes saisi hypätä. Siellä se vaan makoili. Ei enää kauaa kestä, että se pääsee munki sänkyyn. 

Nyt ollaanki Leon kaa ulkona, se nukkuu pöydän alla varjossa ja ite datailen meidän keinussa. Kuviaki on tullu otettua, mutta en tähän viitsi kaikkia laittaa.

 Toi Lunan ilme on aika hottis :D

♥: Katja & Leo

4 kommenttia:

  1. Vui, pikkunen kasvaa kovaa vauhtia :3 <3 Kivoja kuvia taas c:

    VastaaPoista
  2. Vitsit miten joku koira voi olla nooooin suloinen!! :) Ja tosi kiva blogi :-)

    http://vlittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi se on sulonen c: ja kiitos, käyn kattoo sun blogin (:

      Poista