lauantai 19. maaliskuuta 2016

93. Kiitos

Tästä se lähtee, luultavasti viimeinen postaus tänne blogiin. Jep, ajatelin lopettaa tämän blogin. En suinkaan ole poistamassa tätä, mutta tänne päivittely ei vain enää kiinnosta. Yksi syy on se, ettei mulla ole aikaa pitää kahta blogia kunnolla pystyssä, haluun panostaa yhteen blogiin ja tässä tilanteessa se on kyllä mun hevosblogi. Enkä edes tiedä lukeeko kukaan enää tätä blogia. 


Toinen syy on, etten Leota hirveän usein kuvaila ja en itse melkein ikinä ole tyytyväinen niihin kuviin. Leon kuvista ei vain aina tule sitä fiilistä, et vitsi ku tää on ihana kuva. Hevoskuvista tulee joka kerta sellaisia kuvia, mistä oikeasti tykkään. Leon kuvista niitä ei joka kerta tule, yleensä mun mielipide niistä kuvista on, ettei niitä voi missään julkaista. En vain osaa kuvata koiria, hevosten kuvailu on enemmän mun juttu. 

Kolma syy on se, ettei meidän arkeen mitään erikoista kuullu, joten blogiinkaan ei ole mitään erityistä kerrottavaa. Nyt mulla on vähän uutisia teille!


Leo oli alkuvuodesta Haminassa kaksi kertaa hoidossa Puman sekä Söden luona. Leo oli ekaa kertaa erossa meidän perheestä ja olikin sitten ensimmäisen yön metelöinyt hoitopaikassa. Siellä se oli vajaa viikon ja hakupäivänä se oli kyllä niin iloista poikaa, kun sitä tultiin hakemaan. Kotiin se ei kyllä olisi enää halunnt lähteä..Olisi mielummin jäänyt sinne neljän nartun seuraan. Toisella kerralla Leo oli jo kuin kotonaan!


Viime viikon perjantaina, 11.3 Leosta tuli ensimmäistä kertaa iskä! Puma synnytti viisi pentua, neljä urosta ja yhden nartun. Käytiinkin katsomassa niitä pikku kavereita ja vitsi miten ihania ja pieniä ne oli! ♥ Ei enää kauaa, että Söden ja Leon pennut syntyy. Mutta nyt kun blogi loppuu tähän, niin Leon kuulumisia voi seurata instagramin kautta. Sinne päivittelen Leosta kuvia, sekä pentujen ja muiden koirien kuvia. Leolle tein tosiaan noin kuukausi sitten oman instagramin joka korvaa tämän blogin.

 Ja se löytyy instasta nimellä @eigenleolowe



Nyt sitten vain instagramin kautta seurailemaan Leon ja sen ystävien kuulumisia, kiitos kaikille blogin lukijoille ♥

1 kommentti:

  1. Thank you for sharing your blog throughout the time you have been posting. We will be sure to keep updated with Leon and friends on Instagram. Have a wonderful day and great memories from the photos you shared.
    World of Animals

    VastaaPoista