keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

80. Kavereiden kanssa rallittelua ja uimista

Nyt onkin paaaaljon kuvia luvassa! Maanantaina mentiin kahdeksan aikaan illalla koirapuistoon ja oltiin sovittu tapaaminen Doron kanssa! Doro on Leota vähän nuorempi sakemanni, johon tutustuttiin vähä aika sitten. Ekalla kerralla en itse ollut kameran kanssa paikalla. Nyt tulikin otettua niistä kuvia. Ei niiden perässä oikein pysynyt. Toi mun 70-300mm objektiivi ei ole hirveän hyvä tohon tarkoitukseen, kun sillä ei saa läheltä kuvia. Ratsastuksia sillä on hyvä kuvata, mutta koirien riehuntaa ei oikein ne tulee välillä niin lähelle ja hetken päästä ne on taas jo kauempana. Pitäisi hankkia joku objektiivi, jolla voisi ottaa läheltä ja melko kaukaa kuvia. 

 Leo on ihan urpon näkönen :D

Eilen lähdettiin Lunan kanssa Rajasaareen uimaan. Ei olla oltu siellä ennen ja Leo tykkäs kovasti! Sinne tuli paljon muitakin koiria ja Leo tuli kaikkien kanssa hyvin toimeen, eikä siellä mitään tappeluita syntynyt. Vedessä tuli rallitettua. Leo ei uimisesta niinkään välitä, se tykkää enemmän vain kahlata ja makoilla siellä. Sieltäkin tuli otettua paljon kuvia.


 ♥:Katja & Leo

10 kommenttia:

  1. Upeita kuvia olet taas Leosta saanut :) Onhan kuvattavakin niiiin komea, nyt kun olen Leon luonnossakin nähnyt niin täytyy sanoa että enpä upeampaa sakemannia ole nähnyt. Ihana komea Leo <3

    VastaaPoista
  2. Ääää ihan hullun upeita kuvia! Voisitko tehä semmosen postauksen Leosta, et laittaisit siitä kuvia jotka on sun lemppareita ja sit vähän selostaisit siitä jne.? :)

    VastaaPoista
  3. Sun blogi on parass!♥ Leo on niin söpö:33 Mulla on itelläkin kk vanha saksanpaimenkoira, se on Roxy:)
    PS. Kuvat on parhaita♥

    http://koiranipentuna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Voi teillä onkin sitten vielä ihan vaavi :3

      Poista
  4. kk ikänen saksanpaimenkoira katja miksi sä sanoit vaavi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leo on aina meidän vaavi vaikka ois minkä ikäne tahansa :D

      Poista