sunnuntai 6. lokakuuta 2013

33. Viikonloppu Hyvinkäällä

Ollaan oltu eilen ja tänään Hyvinkäällä näyttelyissä, eilen siellä oli Poke ja Iitu, tänään Leo, Lare ja Lara. Eilen nähtiin Poken ja Iitun lisäksi Leksakin. Eilinen päivä meni hyvin ja Leo osasi käyttäytyä siellä ihan hyvin. Kuvia tuli räpsittyä jonkun verran, mutta ne ei juurikaan onnistuneet..Lähdettiin sieltä muistaakseni joskus yhden aikaan takaisin kotiin.

 Vasemmalta oikeelle, Lare, Leksa ja Leo
 Vasemmalta oikeelle, Lare, Leksa, Poke ja Leo
Lare

Tänään lähdettiin taas aamusta Hyvinkäälle. Tällä kertaa Leo pääsi kehään esiintymään. Se meni ihan ookoosti, ei oo ihan Leon juttu toi kehässä pyöriminen. Arvostelu paperi oli Saksaksi, mutta käänsin sitä vähän googlen kääntäjällä: Vahva pää, suora selkä, kulmaliitos ei ole valmis ja
normaalit siirtymiset. Muuta en kääntäjästä saanu selväksi, käänsi ne jotenki oudoiksi. Leo oli myös liian löysä (=lihava, hehe) ja se joutuu laihdutuskuurille, ylimääräset namit joutuu jättämään nyt pois. 

Vasemmalta oikeelle, Lare, Lara ja Leo.

Lähdettiin sieltä joskus 12 jälkeen. Seuraava postaus tulossa sitten, kun jaksa taas ottaa siitä uusia kuvia. Niin ja blogissa on uusi ulkoasu! En yleensä tilaa muilta bannereita, mutta yksi lukija oli huvikseen tehnyt Leon kuvista bannerin ja se oli niin hieno ja kiva, joten laitoin sen tänne! c:

♥: Katja & Leo

2 kommenttia: