torstai 3. lokakuuta 2013

32. Syksy- Leo

Eilen koitin ottaa Leosta vähän syksyisiä kuvia. Eipä sitä hirveästi kuvaukset kiinnostanut. Jotain ihan hyviä kuvia tuli. En jaksanut hirveän pitkään kuvailla, Leo halus vaan syödä keppiä. Eilen Leo oli Lunan kanssa ulkona leikkimässä, itse en ollut paikalla, piti mennä tallille. Huomenna mennään käymään mustissa ja mirrissä, Leo tulee varmaankin sinne myös. Tänään ei tehdä mitään erikoista, tallipäivä tiedossa.


♥: Katja & Leo

6 kommenttia:

  1. Ihanan syksysiä kuvia ja übersöpö Leo :3 <3

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä onnekas kun olet saanut vierellesi noin komean ystävän! En voi käsittää tuota Leon katsetta! Sie teet itse aivan upeita bannereita, mutta halusin koettaa tehdä banneria välillä koirablogiin (teen yleensä vain hevosblogeihin) koska sinulla oli niin ihania kuviakin Leosta ja niistä banneriin sai tietynlaisen tunnelman. En pahastu jos et käytä sitä, mutta jos kuitenkin kiinnostaa niin löydät tekeleeni täältä: http://inskupinsku-life.blogspot.fi/p/kiinnostaako-banneri.html Mukavaa syksyä, ja täällä odottelen innolla seuraavaa postausta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :3 Toi banneri oli super hieno !! :o Ja tuun ihan varmasti käyttämään sitä seuraavaksi! (: Pidän tätä vielä jonkun aikaa :3

      Poista