keskiviikko 15. lokakuuta 2014

88. Pakkopullaa

Tän blogin kirjottaminen ei oikein kiinnosta enää. En mä Leosta kuviakaa hirveästi ota. Eikä oikeastaan oo koskaan mitään ihmeellistä kerrottavaa. Me ollaan vaan kotona ja chillaillaan. Tän blogin kirjottaminen ei oo enää niin kivaa, kuin se alussa oli. Tänkin postauksen kirjoitan pakkopullana. Leosta ei oo oikeastaan kuvia yhtään. Myystä ja Pokesta parit kuvat, kun käytiin niitä viikonloppuna moikkaamassa. Sain vihdoin ladattua Leosta & Likasta ton videokoosteen. En tosiaankaan tiiä mitä tälle blogille teen.


Linkki videoon

♥: Katja & Leo

11 kommenttia:

  1. Kuka tuo Likka on virallisesti? Mukavannäköinen koiruus. :)

    VastaaPoista
  2. Et sä tätä blogia voi lopettaa! Kiva kun jää "muistelmia" koiran kasvusta, ensin pennusta junnuikään, aikuiseksi ja sitten vanhana ja arvokkaana harmaatukkaisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo vaan kiinnostusta kirjottaa tänne eikä oikein kuvien ottokaan :/

      Poista
    2. Ehdottaisin että lopetat kirjottamisen, jossei se tunnu enää kivalta :) Joko jätät blogin näkyviin tai piilotat sen, mutta älä poista - täällä on varmasti hyvä käydä virkistyttämässä muistiaan joistain tapahtumista, ja ehkä sulla on joskus taas intoa kirjottaa ja voit palata postailemaan Leon kuulumisista vähän myöhemmällä iällä. Ei sitä koskaan tiedä, enkä haluu että joskus kadut, jos oot poistanu tän :) Tätä on ollu tosi kiva lukea, oon ollu aktiivinen seuraaja alusta asti. Kiitos kivoista postauksista! :)

      - Eri ano kuin äsken

      Poista
    3. Joo en ajatellut poistaa :) Nyt pakko pitää taukoa kun kone hajosi niin ei ole mitään millä kirjoittaisi edes...Joskus varmasti palaan tänne, kunhan saan intoa taas kuvailla Leota! :)

      Poista
  3. Entäs jos kirjottaisit Leosta aina välillä lifestyleblogin puolella (eikös sulla ollutkin sellainen) ja vaikka piilottaisit tämän? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en pääse mihinkään blogiin päivittelemään, kun ei konetta ole käytössä kun se hajos :/

      Poista
  4. Ei saa piilottaa eikä poistaa! Leon toisena omistajana haluan käydä täällä aika ajoin :)

    VastaaPoista
  5. tykkäsitkö pikkumyystä katja

    VastaaPoista