sunnuntai 29. joulukuuta 2013

51. Lumetonta talvea

Postauksia ei ole tullut pitkään aikaan. Mulla ei tällä hetkellä ole mitään intoa pitää tätä/heppablogia, kun ei ole uusia kuvia. Molemmista blogeista on lukijoitakin lähtenyt, ei vaan nyt oikein bloggaus kiinnosta, samalla tavalla kuin silloin, kun kuvia sai otettua ja oli valoisaa. Leota ei huvita kuvata, kun ilmat on aina ihan surkeita, missä lumi on? Ja ratsastusblogiin ei ole uusia kuvia, kun ei tunteja voi kuvata, kun on jo niin pimeätä....Onneksi kesää kohti ollaan menossa! Lunta täällä ei ole ollut koko talvena juuri ollenkaan. Mulla ei oo Leosta mitään talvikuvia. 

Tänään käytiin moikkaamassa pitkästä aikaa Pokea! Ja Leo onkin jo isompi...Poke tuntu jotenkin pienetä Leon jälkeen. Pojat sitten saikin juoksennella ja leikkiä pari tuntia. Pimeätä ehti tulla, mutta jotain kuvia sain otettua. Ei ne mitään parhaita ole, mutta ainakin tuli jotain uusia kuvia. Molemmat olikin sitten ihanan puhtaita ja kotiin päästyä Leo pääsi kellariin pesulle. 

 Tykkään tosta kuvasta jotenki ihan sikana. :D


❤: Katja & Leo

2 kommenttia:

  1. Tyhmää jos ei oo kauheesti intoo bloggaamiseen.. :/ Mut onneks kohtapuoliin alkaa taas päivä pidentymää ja tulee valosampaa! ja ihanii kuvii nää! :D

    VastaaPoista