sunnuntai 24. marraskuuta 2013

46. Onnistunut viikonloppu

 Eilen Leo pääsi metsaan Lunan kanssa. Ne jotka on lukenut tätä blogia jo alusta asti saattaa muistaa Lunan. Se on Leon eka kaveri ja edelleen ne pystyy olemaan tekemisissä, vaikka koko ero onkin iso. En oo kuvaillu oikeestaan sen jälkeen niitä kahta, joten eilen olinkin sitten mukana. Kuvat tosin epäonnistui, hämärä alkoi tulemaan, kuvat helahtivat ja koirat vaa sinkoili sinne ja tänne.

Tää video on tehny 5kk sitten, kuten huomaa Leo on pienikarvapallo, mutterista saa laatua paremmaksi.


 Tää on ainoo kuva, missä näkyy nyt ne molemmat. Hieman on kokoeroa tullut enemmän.

Tänään lähdettiin joskus puoli 9 jälkeen kohti messukeskusta. Leolla oli siellä näyttelyt ja nää oli sen tokat näyttelyt. Hyvin meni, paremmin kuin viime kerralla. Kuvat ei sielläkään oikein onnistunut. Arovstelu paperissa luki näin:

7kk erinomainen koko. Hyvä sukupuolileima. Hyvä rungon pituus. Erittäin hyvänmallinen pää. Kaunis ilme. Hieman lyhyet korvat. Kaula saisi olla pidempi. Sopivat etukulmaukset. Hyvä tilava runko. Hyvä selkälinja. Lantio saisi olla pidempi takaa. Hyvä luusto. Vielä pehmyyttä ranteessa. Askelpituus saisi olla pidempi, muuten liikkuu hyvin. Turhan korkea kinner. Mielyttävä käytös. Hyvä karvan laatu.

 Tälläsen Leo sitten sai sieltä ja vielä vähän namia. Eka Leon ruusuke, jee. Päiville kiiros hienosta esittelystä! Koitettiin ottaa vielä pihalla kuvia Leosta ja sen ruusukkeesta, mutta ei ne oikein onnistunut.

Ostettiin vielä tälläinen isän kulta ruusuke ja tiedänkin minne ton laitan, sitten kun saan sen aikaseksi, niin voin laittaa siitä tänne kuvan.


❤: Katja & Leo

10 kommenttia:

  1. Onnea sijoituksesta ja ihana video :). Mikä musiikki siinä on? Terkkuja myös sinne!

    VastaaPoista
  2. Millon uus postaus?

    VastaaPoista
  3. Moi! Paljon teidän Leo maksoi? Ollaan suunniteltu sakun ottamista niin siksi kiinnostaisi. Mitä kaikke hinta sisälsi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en näistä asioista oikeastaan tiedä mitään :D

      Poista
  4. meijän koira makso 200 euroa aika kallis siihen verrattuna mitä corgit maksaa oli se siihen nähen aika kallis ainakin omasta mielestäni ainakin oli kallis koiraksi

    VastaaPoista
  5. entä teijän mielestä en tiedä oliko se kallis koira

    VastaaPoista