maanantai 13. tammikuuta 2014

53. Luntaa

Postauksia ei olekkaan vähään aikaan tullut. Mulla alko koulut tiistaina ja kotiin tultua alkaa olla jo liian piemää, ettei kuvia pysty ottamaan. Luntakaan ei ollut vielä silloin. Viikonlopun aikana lunta kumminkin tuli, joten otinkin parit kuvat. Kaikki kuvat onkin sunnuntailta, paitsi eka kuva. Sen oon ottanut joskus keskellä viikkoa. Sunnuntaina oltiin moikkaamassa Pokea ja sieltä suurin osa kuvista onkin. Tein sieltä pienen videon ja lopussa myös toinen video.  

Luvassa onkin nyt paljon kuvia.

Yllä olevat kuvat on kotoota otettu. Alle tulee Pokelta otettuja. Meidän auton ovet ja takakontti oli niin jäässä, ettei saatu koko takakonttia auki, joten Leo joutui matkustamaan takapenkillä molemmat matkat. Lähdettiin puoli kolmen aikaan ja kahdeksan aikaan lähdettiin takaisin kotiin. Aika meni kyllä tosi nopeasti! Pojat sai juoksennella ja leikkiä ja käytiin myös tallilla ja Leo pääsi moikkaamaan hevosia. 
 Poken pää ei ihan kuvaan mahtunut.

Pilkoin yks päivä makkaroita ja Leo oli siinä vieressä kerjäämässä niitä. Sitten kun ne oli pöydällä lautasella se alko haukkumaan, se oli niin mielellään syöny koko lautasen. Otin sit kännyllä videolle sitä ja lopussa se oli ihan pettynyt, kun ei saanutkaan syödä sitä :(

Linkki videoon
Ja tässä video Poken luota, ei mikään ihmeellinen. Mutterista laatua paremmaksi.
 
Linkki videoon

❤: Katja & Leo

2 kommenttia: